5
2.6k ПРОСМОТРОВ
В процессе - Новая глава Каждый четверг
reading time
AA Поделиться

K.S. Tanıtım

Arzu Aksel

Arzu 28 yaşında genç bir kadın. Arzu bir edebiyat öğretmenidir. Şuanlık bir dershanede çalışmakta ve atanmayı beklemektedir. Yazmayı çok sever ve boş vakitlerinde hep not tuttuğu bir defteri vardır. Annesi küçükken onları terk etmiştir ve kız kardeşiyle babasıyla büyümüştür. Kız kardeşi Selin başarılı bir mimardır. Babası ise tıp fakültesinde akademisyendir. Babası yakın bir zamanda vefat edince kız kardeşine sahip çıkmıştır. Kız kardeşi için yapmayacağı şey yoktur. İnsan hayallerini gerçekleştirmek için yaşar ve bazen hayatında kötü şeyler olabilir. Buna rağmen hayata sıkı sıkı tutunabilmeli.


Selin Aksel

Selin 24 yaşında başarılı bir mimardır. Arzu'nun kız kardeşidir. Babasına çok düşkündür ve babasının vefatı üstüne antidepresan kullanmaya başlamıştır. İlaçlar ona ağır geldiği için hafiften dengesizdir. Ayrıca her hafta bir kere psikiyatri randevusu vardır. Selin aslında deli dolu, eğlenceli de bir kızdır. Üniversitede edindiği dostlarıyla vakit geçiren, biraz da ortamcı bir kızdır. Ablası bundan şikayetçi de olsa ona bir şey demez. Alkolü fazla kaçırdığı zamanlarda eve döner, ablasından azar işitirdi ama yine de içmeye devam ederdi. En değer verdiğiniz insanı kaybedince anlıyorsunuz o duyguyu. Yaşamıyormuşsunuz gibi hissettiriyor.


Ömer Kandemir

Ömer 30 yaşında genç bir doktordur. Daha doğrusu çok fazla mobinge maruz kaldığı için doktorluğu bırakmak üzere olan bir doktordur. Hastanede en genç doktor olduğu için ona acemi veya tecrübesiz olduğunu söylüyorlardı fakat hastaları ondan çok memnundu. Ömer duyduklarından dolayı kendine çok yükleniyordu ve git gide başarısızlığa sürükleniyordu. Çok uğraştığı, iyi etmeye çalıştığı bir hastası vardı. Kendine yemin etmişti bu hastayı iyileştireceğine dair. Fakat hastanede yaşadığı kötü bir olayın ardından hastasının ameliyatına girdi ve ameliyat çok kötü geçmişti. Ömer hastasını kaybetmişti. Hayallerini gerçekleştirmişken yıkılmak. Bu duyguyu taşımak nedir bilir misiniz?


Mert Özer

Mert 26 yaşında bir botanik bahçe yönetiyordu. Çiçeklerle konuşan adam olarak biliniyordu. Mert küçük yaşta annesini kaybetmişti ve evinde hep annesinin çiçekleri vardı. Annesi ne zaman üzülse mutlu olsa herşeyini çiçeklere anlatırdı. Mert bunu izleye izleye büyümüştü. Annesini kaybedince annesinin çiçek olduğunu düşünüp tüm sıkıntılarını çiçeklere anlatırdı. Fakat annesini bulduğuna inanmıyordu. Annesi bu evrendeki en güzel çiçekti ve Mert henüz o çiçeği bulamamıştı. Evinde her odada çiçek olası yetmezmiş gibi bir de evinde bir odayı sadece çiçek odası yapmıştı. Özlem... Sadece özlemek bile insanı yorar. Dışarıdan bakılınca kafayı yemiş bile görünebilirsiniz.


Nazlı Akpınar

Nazlı 22 yaşında genç bir veterinerdir. Hayvanları çok sever ve aynı zamanda küçük bir barınağın da yöneticisidir. Sessiz ve sakin bir kızdır. Ailesinden ayrı bir şehirde yaşamaktadır fakat ailesiyle iletişimini hiçbir zaman bırakmamıştır. Duygusal bir yapısı vardır ayrıca biraz da içe kapanıktır. Bir derdi sıkıntısı olduğunda kimseyle paylaşmaz kendi halletmeye çalışırdı. Gerçi fazla arkadaşı da yoktu. İki, üç kişiyle anlaşıyordu ama onlarla da ayda bir kere anca görüşürdü. Onun dostları hayvanlardı. 'Hayvanları sevmeyen insanları da sevemez.' Nazlı bu şekilde düşünüyordu.


Burak Kılıç

Burak 24 yaşında bir mühendisti. Ailesinde baba mesleğini devam ettirmek gelenekti. Babası gibi o da mühendis olmuştu. Babasının gözüne girebilmek için kardeşiyle yarış halindeydi. Babasıyla çok iyi anlaşamasa da onun düşüncelerine hep çok önem veriyordu. Annesi yoktu, babası annesinden bahsetmeyi sevmezdi. Bu yüzden Burak da annesi hakkında çok bir bilgisi yoktu. Merak ediyordu annesini fakat babasıyla ne zaman konuşmaya çalışsa babası terliyor ve kavga ediyorlardı. Şuan başarılı bir mühendis olmuş olsa da babasının gözünde yine işe yaramazın tekiydi. Bazen çok başarılı bile olsa insan sadece bir kişinin takdirini bekler, o takdir de gelmeyince başarılı hissetmez.


Rana Yılmaz

Rana 26 yaşında başarılı bir avukattı. Başarılı olmasının altında mükemmel bir yalan söyleme kabiliyeti yatıyordu. Yalan söylemeyi ailesinden öğrenmişti. Annesi de babası da birbirlerini aldatıyordu fakat birbirlerine yalan söylüyorlardı. Rana bunları göre göre büyümüştü ve nefret ediyor da olsa yalan söylemeye başlamıştı. Ailesini reddetmiş tek başına yaşıyordu. Ailesi hala evli bile olsalar birbirlerine yalanları devam ediyor ve ahlaksızlıklarını devam ettiriyorlardı. Bir çocuğun en büyük travmasıdır ailesi.


Gökay Tekin

Gökay 28 yaşında yazılım mühendisiydi. Aynı zamanda Gökay asosyaldi. Tüm gün boyunca yaptığı şey yatmak, kod yazmak, yemek yemek ve uyumaktı. Günleri tekrara geçmiş ve konuştuğu kimse yoktu. Aslında üniversite zamanları deli dolu geçmiş mesleğe başlayınca asosyalleşmişti. Fakat gün içinde çok fazla iş alıp bu işleri kısa sürede bitirmesiyle ünlüydü. Şuan kullandığımız bir çok program Gökay'ın ellerinden geçmişti. Bilgisayar ve yemek olduğunda zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz.


Birbirleriyle ilgisi olmayan sekiz kişiyi bir araya getirecek bu denklemde çok fazla sır ve çok fazla bilinmeyenler mevcut. Bu kargaşa ve fırtınadan sağ kurtulabilecekler mi? Dilerseniz sekiz arkadaşımızla beraber siz de bu sırları çözmek için bizimle seferber olabilirsiniz. Kendiniz gibi göreceğiniz karakter elbet var. Bu oyunda karakterinizi kurtarabilecek misiniz?

9 февраля 2023 г. 12:21 2 Отчет Добавить Подписаться
3
Продолжение следует… Новая глава Каждый четверг.

Об авторе

Прокомментируйте

Отправить!
Dila Atman Dila Atman
Başarılar diliyorum! Birbirimize destek olabilir miyiz? Yeniyim ♡ birbirimizi takip edip bölümlerimizi oylayabiliriz
Didar Saparov Didar Saparov
Başlayınca okuruz artık)
~