T
Turk Beyi


Bazı sol çomar sürüleri sürekli fetöyu argüman olarak kullanılırlar. İşte derler ki; fetöyü ak parti besledi büyüttü vs.vs. Peki Ecevit döneminde devlet kurumlarının yüzde 95 i fetö tarafından işgal edilirken neden sesleri çıkmamış? Hani "biz daha önce de fetö nün terör örgütü olduğunu biliyorduk" diyorlar ya!? Neden Ecevit i bu konuda uyarmamışlar? Yoksa işlerine mi geliyordu? Evet, fetö yapılanması bu hainlerin işine geliyordu.


Conto Todo o público.

#Sedat-Peker-hangi-parti #Sedat-Peker-yalan-mı-konuşuyor #sedat-peker-spk #sedat-Peker-cezaevi #sedat-Peker-gelecek-mi #sedat-pekeri-kim-kullanıyor #sedat-Peker-kimin-adamı #sedat-peker-video #Sedat-Peker-ses-kaydı #sedat-peker-iddiaları #cia-fetö #kaçtı-mı #Sedat-Peker-ne-zaman #sedat-Peker-neden-kaçtı #sedat-Peker-soylu #sedat-Peker-kimdir #sedat-oeker-hain-mi #sedat-peker-yalanları #sedat-peker-fetö-cia-ilişkisi #sedat-peker-cia-fetö-ilişkisi #deli-çavuş #deli-çavuş-sedat-Peker #deli-çavuş-kimdir
Conto
3
1.5mil VISUALIZAÇÕES
Em progresso
tempo de leitura
AA Compartilhar

Sedat Peker CIA fetö ilişkisi

  • Bazı sol çomar sürüleri sürekli fetöyu argüman olarak kullanılırlar. İşte derler ki; fetöyü ak parti besledi büyüttü vs.vs. Peki Ecevit döneminde devlet kurumlarının yüzde 95 i fetö tarafından işgal edilirken neden sesleri çıkmamış? Hani "biz daha önce de fetö nün terör örgütü olduğunu biliyorduk" diyorlar ya!? Neden Ecevit i bu konuda uyarmamışlar? Yoksa işlerine mi geliyordu? Evet, fetö yapılanması bu hainlerin işine geliyordu
  • Şimdi diyorlar ya hani "kandırıldık" diyor Recep Tayyip Erdoğan diye! Peki 1999 da fetö devlet kurumlarının Yüzde 95 i yani tamamını eline geçirirken, Ecevit i kandırarak mı yapmış yoksa Ecevit devlet kurumlarına yerleşmelerine bilerek mi müsade etmiş? Bu soruyu cahil gibi papağan siyaseti yapan sol çomar kesime yöneltmek gerekir.
    Gelin 1999 daki yani fetö nün devlet kurumlarının yüzde 95 ini ele geçirdiği yıllara gidelim, olaylara bir göz atalım.
  • 1999 yılında raporu hazırlayan ekibin lideri Eski Ankara Emniyet Müdürü Cevdet Saral ile yapılan röportajı buraya aktaralım.
  • Muhabir Eski Emniyet müdürü Cevdet Saral a soruyor: -Yakınlarda katıldığınız bir tv programında 1998 yılında fethullah gülen cemaati hakkında araştırma yapmak için dönemin başbakan’ı mesut yılmaz’dan izin istediğiniz, onun da bu talebi hükümet ortağı olan dsp lideri bülent "ecevit hükümeti bozar" dediği için yapamadığınızı söylediniz. neydi tam olarak yaşanan diyalog?
  • Cevdet Saral: -Mesut Yılmaz başbakan iken bir konuyu görüşmek için 1998 yılında ziyaret ettim. Resmi görüşmeyi bitirdikten sonra “sayın başbakan bu cemaat emniyette müthiş bir kadrolaşmaya gitti. bizim aleyhimizde de müthiş bir kampanya yürütüyor.” müsaade ederseniz ben bir cemaat ile ilgili araştırma yapmak istiyorum” dedim. yılmaz, “sakın ha hükümeti yıkarsın” dedi. “anlayamadım sayın başbakan” dedim. kendileri “ecevit bunlara sempatisi olan ve birçok faaliyetinin de destekçisi. hoşgörü ve diyalog söylemleri üzerinden yürüttükleri çalışmaları çok beğeniyor. eğer böyle bir çalışma yaptığını duyarsa hükümeti yıkar” dedi.
  • Muhabir soruyor: “cemaat bizim aleyhimize de kampanya yürütüyor” dediniz. neden cemaat sizin aleyhinize kampanya yürütüyordu?
  • Cevdet Saral: -Biz farkında olmadan cemaat ile ilgili bazı çalışmaların içine girmişiz. 1998 yılında akın birdal’a yönelik cinayet teşebbüsünün aydınlatılması esnasında yakalanan kişilerden bir kişinin mafya babalarından sedat peker’in cemaat’e maddi destek sağladığına ilişkin bir paragraflık ifadesi cemaat’te müthiş rahatsızlık meydana getirmiş. bizim arkadaşımız bu ifadeyi bilerek isteyerek buraya koymamış, sorguda gelişen bir hadiseymiş. bu bilgi cemaat’i rahatsız etti.
  • Yani Buradan anladığımız o ki Sedat Peker geçmiste de fetönun 1 numaralı elemanlarından. Sürekli olarak haksız elde ettiği kazanç ile cemaate maddi destek sağlıyormuş. Keza zaten o yıllarda mahkeme önüne çıkarıldığı zaman adamları müebbet hapis cezası yerken kendisi beraat ediyordu. Çünkü emniyet yargı dahil hepsi fetönun eline geçmişti. Devlet kurumlarının yüzde 95 i!!tamamı demek..
  • Fetö Ecevit sayesinde ülkeden kaçmıştı çünkü Ecevitte bu konuda onu uyarmıştı o da şefaat edeceğim demişti. .
    Fetö 1 numaralı elemanlarından olan Sedat Peker i de içerde güçlendirmesi gerekirdi. Bu yüzden fetö talimatı ile Sedat Peker "milliyetçi kimlik" kılıfına büründü. Sene 2000 lere gelince Zaten CIA nın adamı olan fetö Sedat Peker in ismini verdi ve 2000 lerde Sedat Peker CIA ile görüşmeler yapmaya başladı. Sedat Peker Darbeyi desteklemek ve ve ileriki yıllarda da darbe yapmak için diğer alternatif isimdi.
    Hani diyorlar ya 15 temmuzda Sedat Peker dışarda milletle beraberdi diye. O öyle değildi eğer millet darbeden taraf olsaydı darbeyi yöneten isimlerin başında gelecekti. Ama baktı ki Millet darbeye topyekûn karşı birşey yapamadı ve bu onun gözünü de korkuttu mecburi olarak milletin safındaymış gibi gözüktü..
  • Darbe başarısız olunca Sedat Peker alternatif olarak devreye girecekti ama Herşeyi ortaya çıkaran Allah bunu da ortaya çıkardı..
  • 2016 da Michael rubin bir makale yazıyor ve bu makalede bir sonraki Darbe olacağını, bu darbe ve ayaklanmanın Sedat Peker yolu ile yapılacağı bilgisi var
    Bu bilgi ayyuka çıktığı için Sedat Peker Michael Rubin e CIA ile görüşmemi açıklayacağım diyerek bir nevi öteceğini söylüyordu. Bu olayın ortaya çıkacağını anlayan CIA Sedat Peker i YURTDIŞINA kaçırdı ve onu ABD de tutsa bu kez yüzde yüz suçlu olacaktı o yüzden kendi ülkelerinde tutmak yerine zaten ABD elinde olan Dubai de tutmaya karar verdiler.
    Olası bir darbe girişiminde Dubai de gözükecekti. Ve fetö Sedat Peker e sufleler vermeye başladı
    Bazı abim abim dediği kişilere telefonda yönlendirme yaparak konuşuyor kumpas kuruyor ve onların telefon kaydını tutuyordu.
  • Sedat Peker in iddialarında tek bir tane belgesi yoktur. Hepsi iddia dan ibaret ve iddia yasalarımıza göre dünyadaki diğer ülkelerin de yasalarına göre bir belge değildir. İddia ispat ile yani belge ile mümkündür. Belge yoksa iftira suçuna girer.
    Uğur Dündar denilen cahil şahısta Sedat Peker in belgesiz iddiaları yüzünden onun ipi ile kuyuya inip suçluyu övdüğü için mahkeme suçlu olduğuna karar vermiştir.
    O kadar kolaysa bende kafama göre sevmediğim biri için çeşit çeşit iddialar üreteyim hemen yargılansın.. Yok öyle dava dünyanın hiç bir yerinde yok.
    Nereye gidersen git belgeye bakılır..
    Hiç bir savcı, içip içip kokoyu çekip çekip fetö dan aldığın sufleler ile yalan belgesiz iddialarının peşine düşmez...
    Şuan Sedoş yumuşağının yapmak istediği şey belli devlet düşmanlığı yaparak devletin yargısına saldırıyor
    Aslında konu ne ak parti ne RTE konu eskisi gibi rahatça at koşturmaları her boku cinayeti ahlaksızlığı yolsuzluğu uyuşturucu ticareti yapıp çıkarıldıkları mahkemece beraat etmek. ..
    Yargının kendi ellerinde olmasını ve devlet kurumlarının kendi ellerinde olması arzusu ile yanıp tutuşuyorlar
    Yine eskisi gibi olsunlar ve Sedat Peker gibi vatan hainleri de istedikleri namussuzluğu yaparak insanların malına mülküne çöküp, insanların mallarını gasp edip bunlara maddi destek sağlasın..
    Malüm cahil kesim sürekli olarak Sedat Peker'in miting yapmasını öne sürerler. Devletin gücü elinde olan bir parti mafya ile işbirliği içinde olsaydı eğer onu miting yapmak için kullanmazdı ki! Kaldı ki zaten mitingleri kendi yaptığını söylüyordu kimse ona miting yap demiyordu ve buna gerek yoktu çünkü Ak partinin oyu zaten yüksekti.
    Sedat Peker in miting yapma amacı Ak partiliymiş te sonradan dönmüş imajı vermek ve biraz da Ak parti iktidarında korkusuna çünkü en çok cezaevinde kaldığı dönem ak parti dönemi
    Sizce bu suç örgütü lideri en çok Ak parti dönemde cezaevi yüzü gördü diye ona dost mu olur düşman mı?
    Eğer İktidar onunla işbirliği yapsa Ona pis işler cinayetler yaptırırdı üzerine asla gitmezdi tıpkı 90 lı yıllardaki gibi gayet adam öldürtür suçlarına göz yumar kuzu kuzu geçinir giderlerdi. Çünkü Sedat Peker Ak parti döneminde en çok cezaevinde yatmıştı. Hani diyor ya vatan haini Sedoş ömrüm cezaevinde geçti diye! Alakası bile yok.
    Ak parti öncesi her pisliği yapıyor krallar gibi dolaşıyordu . Lakin şunu da unutmaması gerekir ki bu ülkedeki her vatansever insan onun için tehlikedir. Emin olun belli etmeyen onu indirecek çok vatansever insan var
  • Malum kesim günümüzde CIA nın kullandığı CIA elemanı birinden medet umuyorlar ve her defasında onun yalanlarına sarılıyorlar
  • Malüm kesime papağan dedik ya harbiden bunlar cahil papağan gibiler. Neden papağan diyoruz derseniz çünkü papağanlara ne ögretirsen onu söylerler doğru yanlış araştırma zahmetine girmezler. Birde daldan dala atlama moduna girerler. Konu açarlar o konudan diğer konuya ışık hızıyla geçiş yaparlar! .
  • Gel bitsin bu hasret sözünün neden dendiğini az çok herkes anlıyordur. Fetö Ülkeye gelse Erdoğan ın onu bitireceğini biliyordu, o yüzden gelmedi. Çünkü Erdoğan'ın onu çözdüğünü yıllar önce birileri kulağına fısıldamıştı.
  • Gelin bunu fetö teröristinin kendi ağzından dinleyelim
  • https://youtu.be/vM67eAPWFaw
27 de Agosto de 2022 às 11:39 0 Denunciar Insira Seguir história
1
Continua…

Conheça o autor

Comente algo

Publique!
Nenhum comentário ainda. Seja o primeiro a dizer alguma coisa!
~