F
Froukje Van Stralen


Shara word 14 jaar en krijgt een dagboek van haar ouders. De dag na haar verjaardag komen haar vriendinnen niet opdagen op school. Haar klasgenootje nodigt haar uit voor een feestje. Op het feestje komt ze er achter dat ze niet op jongens valt, omdat ze met een meisje staat te zoenen. Op de avond dat ze het wil vertellen vertellen haar ouders haar dat ze gaan scheiden…. Shara’s leven staat op zijn kop! Haar band met haar vader gaat kapot en elke keer als ze daar is krijgen ze ruzie. De rest vindt je zelf uit als je dit boek leest.


LGBT+ Todo o público.

#drama #lesbian #gay #divorcedparents
2
2.0mil VISUALIZAÇÕES
Em progresso - Novo capítulo A cada 2 dias
tempo de leitura
AA Compartilhar

Maandag 12 juni

Dit is de slechtste verjaardag ooit! Normaal krijg je van je ouders op je verjaardag een leuk cadeau. Wat krijg ik? Een dom dagboek! wat moet ik hier nou weer mee? Ik denk dat ik er dan ook maar in moet schrijven. Jullie krijgen alle drama mee die ik beleef. Good luck.....


Ik werd vanmorgen wakker door het valse gezang van mijn ouders en mijn broertje. Mijn broertje had de taart vast en mijn moeder het cadeau. Ik hoopte op het nieuwe boek van Mel Wallis de Vries. Terwijl ze aan het zingen waren kwam onze hond Mika binnen. Ze rende enthousiast door de kamer. Tot op het moment dat ze het leuk vondt om tegen mijn broertjes benen aan te rennen. Mijn broertje viel voorover en liet de taart op mijn bed vallen. Nog een tegenvaller, er zaten kaarsjes op de taart! Mijn dekbed vatte vlam en ik sprong uit bed. Toen ik uit bed was gooide ik het glas water dat op mijn nachtkastje stond op het vuur zodat het doofde. Mijn moeder was ondertussen al bezig Max een preek te geven, omdat hij de taart liet vallen. Ik was ondertussen al naar beneden gegaan om te ontbijten. Toen mijn moeder beneden kwam met mijn cadeau was ik al helemaal enthousiast. Ze gaf me het cadeau, ik scheurde het papier open en zag dat het niet het boek was wat ik wilde. Nog erger ik had dit boek nog nooit gezien. Het had niet eens een titel op de voorkant. Ik schrok toen ik het boek open deed, er zaten geen letters in, het was leeg. Ik vroeg aan mijn moeder of dit een grap was, maar dat was het niet. Dit was mijn cadeau een f*cking dagboek. Ik ben een boekenwurm ik vind het erg leuk om te lezen maar om te schrijven dat kan ik echt niet. Toen ik mijn school binnen liep zag ik mijn vriendinnen al staan allebei met een cadeautje in hun hand. Ik liep naar ze toe en ze feliciteerden me. Van Kaya kreeg ik een boek van Cis Meijer en van Dafne kreeg ik een fotoboek met foto's van ons drieën. Tevreden liep ik naar geschiedenis les. Ik had niet verwacht dat het zo saai zou zijn. Tijdens een filmpje over de grieken viel ik bijna in slaap. Mijn leraar wilde me er uitsturen maar toen bedacht hij zich dat ik jarig was en dat hij mij niet mocht straffen,(mijn school heeft rare regels). Toen ik thuis kwam van school vroeg Max of ik met hem wilde spelen omdat hij van onze moeder de hele week niet mocht spelen met zijn vrienden, ik zei dat ik nog veel huiswerk had en dat ik geen tijd had om met hem te spelen. Max begon super hard te huilen, ik ben maar snel naar mijn kamer gerend. Toen ik klaar was met mijn huiswerk zag ik mijn dagboek liggen. Ik dacht laten we het ook maar gewoon proberen, dus schreef ik alles wat je net hebt gelezen. Misschien tot morgen, maar dat weet ik nog niet zeker tenzij ik een hele hectische dag heb.


24 de Dezembro de 2021 às 18:20 0 Denunciar Insira Seguir história
1
Leia o próximo capítulo Dinsdag 13 juni

Comente algo

Publique!
Nenhum comentário ainda. Seja o primeiro a dizer alguma coisa!
~

Você está gostando da leitura?

Ei! Ainda faltam 6 capítulos restantes nesta história.
Para continuar lendo, por favor, faça login ou cadastre-se. É grátis!