M
Meldoy G


Tek zevkleri hızlı arabalar olan iki gencin aşkı. Anne baba sevgisi görmediği için bütün erkeklerden şefkat bekledi bu psikolojiyle yanlış yapması çok mümkünken o doğruyu buldu.


Romance Érotique Interdit aux moins de 21 ans.

#inkspiredstory #Love #cars #romantizm #arabalar
1
1.6mille VUES
En cours - Nouveau chapitre Toutes les semaines
temps de lecture
AA Partager

Drag

Ada 17 yaşında bir genç kız, abisi Arda ise 19 yaşında. Iki kardeş arabaları özellikle hızlı arabaları çok seviyorlar. Hazırlandım ve evden çıkıp okula gitmek için merdivenleri iniyordum kapıyı açtım ve abim "Ada yarın benimle yarışlara gelecek misin ,ona göre iki araba gideğiz çünkü Burak'larda bizimle gelecek." diye bağırdı. Bende yorgun bir ses tonuyla "Tabii geleceğim "dedim. Abimden başka kimsem yoktu ve hızlı arabalar izlemektende başka keyfim yoktu. Kapıdan çıktım ve yine her zamanki gibi sürekli kapının önünde beni bekleyen sokak köpeği yani Çirkin'i sevmeye başladım. Tüyleri üstüme gelmesin diye ayağımı hızlıca yere vurup benden uzaklaşmasını sağladım. Evimizin hemen yukarısındaki otobüs durağına gidip oturdum. Hava çok güzeldi güneş parıl parıl parlıyordu. 15 dakika kadar sonra otobüsüm geldi. Her zaman oturduğum koltuğa oturdum,kulaklıklarımı taktım ve kafamı geriye yasladım,okula gidene kadar gözlerimi kapattım. Otobüs durunca arkamdaki arkadaş ,Selin bana uyanmam için dokundu ,bunu her gün yapardı. Otobüsten indim ve sınıfa doğru yürüdüm. Okul benim için çok sıkıcıydı hiç arkadaşım yoktu, vakit geçmiyordu. Tenefüslerde arkadaşlarımla takılmak yerine sandüviç alıp kütüphanede kitap okurken yerdim. Ve sonunda çıkış zili çaldı. Otobüse bindim ve eve gittim. Eve gittiğimde abim ve arkadaşları Burak'la Selim PlayStation oynuyorlardı. Üzerimi değiştim ve abimin yanına gittim."Abi yarış için saat kaçta çıkacaksın evden ?" ,"6 gibi çıkarız.Ben seni işten alırım. "dedi. Evden çıktım ve işe gittim. İşte ustamı bile tanımıyordum arabaları tamir etmeye çalışıyordum ve kimse birşey öğretmemişti ama zaman geçtik sonra kendim birşeyler çözmeye başlamıştım. Abim geldiğinde kimseye sormadan arabaya bindim. Kimse geç geldim yada erken gittim diye söylenmiyordu, topladığım parayı kilitli çekmeceye koyuyordum ertesi gün ustam vermesi gereken parayı çekmecede bırakıyordu. Böylece birbirimizi görmeden anlaşıyorduk. Arabaya bindigimde arabada yine Selim Burak ve abim vardı Selim arabayı sürüyordu abimse benimle birlikte arkadaydı. Piste vardık ve hava iyice ısınmıştı. Seyirci koltuklarına oturduk ve izlemeye başladık. Bir süre sonra bir arabaya hile yaptıklarını fark ettim aslında araba yarışı kazanmıştı ama rakibi kazanmış gibi gösterdiler. Tuhafıma giden şeyse bunu kimsenin fark etmemesiydi.

Bir süre sonra yarışı kazanan çocuk yanımıza doğru geldi. Sinirleri bozuktu ve üzülmüştü. Etrafımdaki kimse aslında onun kazandığının farkında değildi yada farkında değilmiş gibi yapıyorlardı. Çocuk seyirci koltuklarından birine oturdu ve yüzünü yere çevirdi ağlamak istiyor fakat ağlayamıyor gibiydi.

Yavaş adımlarla yanına gittim ve oturdum. Bir süre dik dik baktım.

"Neden hakkını yemelerine izin veriyorsun."

Çok masum bir şekilde bana baktı. O an gözlerinin güzelliğini fark ettim. Resmen hipnoz olmuştum başka bir tarafa bakamadım gözlerinin karanlığında kaybolmuş gibiydim. O da bakışlarını bir an bile üzerimden ayırmadı. Bir süre sonra soğuk bir şekilde

"Ne saçmalıyorsun?"

Dedi ve gözlerini kaçırdı. Normalde böyle bir lafa bayağı kızardım ama ona kızamadım. Sanki o cümleyi o kurmak istememiş gibiydi. Bir süre sonra saçmaladığımı söylediği için kaşlarımı çattım. Bakışlarını yine bana çevirmiş masum masum bakıyordu. Tam o sırada Arda geldi ,abim. Abimin yanında pek erkeklerle konuşmuyordum ,yani erkeklerle konuştuğum için kızmıyordu ama anne ve babaydı bana sanırım bu yüzden aşırı koruma gereği duyuyordu.

"Ada ben içecek bir şeyler almaya gidiyorum ,bir şey ister misin ?"

Dedi. Yanımdaki çocuğu fark etmemişti. Niye saşırdıysam Selin'leydi onunlayken pek bir şey fark etmezdi. Hergün otobüste beni uyandıran Selin'le. Iyi ,hoş kızdı abime yakıştırıyordum ,mutluydular birlikte ama hafif gıcık oluyordum. Sanırım hayattaki tek varlığımı, tek ailemi, abimi biraz kıskanıyordum.

"Yok abi sağol "

Dedim.Yanağımdan makas alıp ,göz kırptı ve gitti.

Orda oturmaya devam ettim. Abim uzaklaşınca bana

"Demek adın Ada "

Dedi. Adım ağzına o kadar yakışmıştı ki. Bunu düşünürken kendimi sapık gibi hissettim. Ilk kez böyle bir şey düşünmüştüm biri hakkında.

Başımı evet dercesine salladım ve ona ismini sordum.

"Senin...adın ne ?

Hafifçe güldü ve gözlerini bana dikti.

"Hakkımı yemelerine izin verdim çünkü karşımdaki onlara para ödedi, ben ne kadar uğraşsam sadece salak yerine düşecektim. Hatta belkide iftira attım diye işi polise kadar götürürlerdi. Ve burdaki kimse şahidim falan olmazdı. Kimse durduk yere başını belaya sokmak istemez ve beni başını belaya sokacak kadar kimse önemsemez."

Dedi. Bundan anladığım kimsesi olmamasıydı. O konuşurken gözlerimi gözlerinden hiç ayırmadım. Aslında adını söylemesi gerekiyordu ama o bir önceki sorumu cevaplamıştı. Çok değişik bir his vardı içimde. Nasıl anlatılır ki ,daha fazla konuşmasını istiyordum hatta bütün gün konuşsun bende izliyeyim istiyordum.

Önüme gelen saçlarımı kulağımın arkasına koydu ve

"Sandığın kadar basit değil küçük kız "

Küçük kız neden böyle dedi ki, bunu istememiştim. Bu beni korku içine aldı, ya hep beni küçük kız olarak görürse diye düşündüm. Bu beni gerçekten korkutmuştu. Oysa birinin böyle bir lafı beni nasıl korkutur ki.

Kalkıyordu bende hemen elini tuttum ve ayağa yanına kalktım.

"Ben senin arkanda dururdum."

Dedim. Bana çok güzel baktı ve kulağıma "Adım Ozan" diye fısıldadı ve gitti.

Nefesini boynumda hissettim. Sıcacık. İçim geçmişti resmen. Kalbim sanki ağzımdan çıkacak gibi oldu. Ne hissettiğimi bilmiyordum. Ama ondan başka bir şey düşünemiyordum. Yolun başında abimi fark ettim. Yanıma geldi ve

" Kız fıstık haberin var mıydı her cuma, cumartesi gecesi yarışa hazırlananlar veya hızlı sürmeyi sevenler illegal şekilde burda toplanıyorlar arkadaşım bizi de davet etti. Geliriz değil mi ?"

Dedi. Aslında hafta sonları işe gidiyordum. Selin'le gitmesini söyleyecektim.Aniden aklıma o geldi. Geliyor muydu ki o da. İçimden geliyor olsun diye dua ettim ve büyük bir hevesle abime

"Tabii ki geliriz "Dedim.

Tahminince bunu beklemiyordu. Şaşkınlıkla baktı ve "eee iş ne olacak" diye sordu. Bende çok fazla uyumam gerekmediğini söyledim. Şaşkınlıkla kaşlarını kaldırdı ve "tamam" dedi.

O gece onu bir daha görmemiştim. Kulağıma fısıldadıktan sonra yok olmuştu. Eve geldik. Duşa girdim. Duşta kendi kendime saçma bir şekilde güldüğümü fatk ettim. Ama yinede gülmeye devam ettim. Ertesi gün cumartesiydi. Onu görme ihtimalim vardı. Çok heyecanlıydım. Hatta heyecandan neredeyse uyuyamadım 3 olmuştu saat taaki uyuyayım. sabah 7'de kalktım neskahvemi içtim ve işe gittim. İşte ustama bir not bıraktım.

"Usta mümkünse benim salı çarşambam dolu olsa cuma cumartesi boş olsa,biliyorum beni hafta sonuna sabah gelmem için koydun ama bir güzellik yapsan olur mu ?"

İsten erken çıktım. Eve gittim . Duş aldım ve hazırlanmaya başladım. Makyaj yapmayı bilmiyordum ruj bile süremedim. Kapı açıldı abimdi yanında da bir kız sesi vardı ,Selin olsa gerek. Selin olduğunu fark edince hemen odama çağırdım.

"Seliin bir dakika gelebilir misin ?"

Şaşırdığına eminim çünkü onunla ender konuşurduk. O benimle konuşurdu bende cevap verirdim. Ama hiç onunla konuşmak için heveslenmemiştim. Oysa tam aksine bana her konuşacağında hevesle konuşurdu.

5 dakika geçmemişti hemen yanımda belirdi.

Bir süre bakıştık. Tatlı tatlı bakıyordu merakla.

"Bana hafif bir makyaj yapar mısın?" dedim hızlıca. Sanki ne kadar çabuk söylesem o kadar iyiymiş gibi. Pek makyaj malzememde yoktu. Hemen aşağıya indi ve kendi malzemelerini aldı. O makyajımı yaparken çok eğlendik çok komik kızmış. Sanırım bunu göstermesi için pek fırsat vermemiştim . Makyajımı bitirince saçıma da birşeyler yaptı. Onun saçları upuzun ve parıl parıldı. benimkilerse kısacık ve bakımsız. Saçlarımı bitirince ellerimi ellerine aldı ve bana birazcık bakım yapsam ellerimin çok güzel olduğunu söyledi. Kendimi bir tuhaf hissettim. Ben ona bu kadar soğukken o bana neden böyle davranıyordu.

Her şeyi bitirdiğinde bana

"Özel bir işin varsa hani ,giysilerimdende verebilirim."dedi

Özel İşten kastı sanırım tamda içinde olduğum durumdu. İçime birden cesaret geldi ve kapıyı kapatıp Selin'i yatağa oturttum. Benden iki yaş büyüktü ama çok daha olgundu. Bende yardım edebilir diye değilde içimi dökmek istemiştim sanırım. Ona her şeyi anlattım. Onu bir dakika beklememi söyledi. Geldiğinde elleri doluydu giysilerle. Etek giymek istemeyeceğimi tahmin etmiş ve bana tam üzerime oturan yırtık bir kot ,İçimden giymem için file çorap ve üstende spor ama aynı zamanda şık göğüs dekoltesi olan bir üst getirdi ve giymemi istedi. Bende giydim. Aynaya baktığımda çok farklı olduğumu fark ettim. Aslında hoşuma da gitmişti güzel görünüyordum. Selin'e teşekkür ettim ve onların hazırlanması için bekledim. Yola çıktık. Arabada normalde Selin abisiyle ben abimle otururduk ama bu sefer abim öne oturdu Selin yanıma oturdu.

Gittiğimiz yer dünkü yerdi ama seyirci koltukları büfeler falan kalkmıştı. Düz bir sokaktı. Bizim kaldığımız bölgedeki tek tüneldi orda da ayda bir yasal bir şekilde yarış yapılırdı ayın diğer hafta sonlarıysa illegal olarak yapılırdı,gençler arasında. Ama tahmin ettiğim kadar kalabalık değildi. Gözlerim onu aradı ve buldu. İnanılmaz mutlu olmuştum burda olmasına. Abimle arabaya yaslandık ve çıkan arabaları izlemeye başladık. O gidiş geliş yolunun ortasındaki kaldırımda oturuyordu. Göz göze geldik bende hemen gözlerimi abime kaçırdım çünkü gözü üzerimdeydi.


10 Septembre 2021 06:43 0 Rapport Incorporer Suivre l’histoire
1
À suivre… Nouveau chapitre Toutes les semaines.

A propos de l’auteur

Commentez quelque chose

Publier!
Il n’y a aucun commentaire pour le moment. Soyez le premier à donner votre avis!
~