Short tale
2
6.2k VIEWS
Completed
reading time
AA Share

DIR-HO TOT AMB UNA ABRAÇADA

Una abraçada pot ser feta per moltes raons. O de moltes maneres. Hi ha abraçades tristes, on el contacte és necessari per a l’altra persona. N’hi ha de reconciliadores, d’aquelles que mai vols que s’acabin. Algunes t’omplen de vida una altra vegada i d’altres fan que finalment t’obris. Les cordials, una mica fredes i tibades i les amistoses, que es fan quan s’està molt feliç i es vol compartir-ho amb tothom. Algunes ens estalvien paraules, d’altres ens calmen el malestar que portem a dins. Les abraçades que ens arriben al cor i també les que diuen tot el que no som capaços d’expressar.
Les abraçades de la mare sempre són reconfortants i dolces, les de pare acostumen a ser plenes d’orgull. Les de l’àvia, fortes i infinites, qui sap quan la tornaràs a abraçar. Les de l’avi són divertides i afectuoses, sempre tenen un lloc al nostre cor. Les de les millors amigues, càlides, honestes i plenes d’il·lusió. Les de les persones amb poca confiança són respectuoses i ben simpàtiques.
A mi particularment, m’agraden les de bon matí de la mare. Quan li agraeixes que et faci de despertador – tot i que molt més agradable – i que et prepari l’esmorzar i el dinar. Quan t’apropes a ella silenciosament per l’esquena i l’atrapes amb un petó a la galta ben sonor. Durant una estona, allà a la cuina, abraçades, deixem enrere els malsons de la nit i ens donem força mútuament per començar el nou dia. També és molt especial l'última del dia, sigui amb qui sigui – amb els pares, els germans o la parella -. Aquella que, en el seu moment més fràgil i sensible, ens fa sentir forts i valents una altra vegada. Aquella que ens treu l'estrès i l’ansietat, la por i la tristesa. Aquella que ens acompanya a la nit perquè no ens desvetllem.
Les millor abraçades, però, són aquelles que ens treuen l’angoixa per dins fins que només hi ha tranquil·litat. Les que substitueixen les paraules. I és que ho diem tot amb una abraçada.Oct. 7, 2018, 5:12 p.m. 0 Report Embed Follow story
4
The End

Meet the author

Comment something

Post!
No comments yet. Be the first to say something!
~