phoenixthebaird1877 Galceran (Sunifred) Tramuntana (Migjorn)

En aquest poemari, solament publicaré els poemes d'aquest que hagin estat premiats i/o que hagi publicat als blocs i xarxes socials, perquè també m'agradaria tenir poemes inèdits per a presentar a concursos tradicionals on es requereix això i publicant-los tots aquí, no seria possible, però també de cara a una possbile publicació en físic del poemari. En este poemario, solamente publicaré los poemas de este que hayan estado galardonados y/o que haya publicado en blogs y redes sociales, porque también me gustaría tener poemas inéditos para presentar en concursos tradicionales donde se requiere esto y publicarlos todos aquí, no sería posible, aunque también por si algún día lo publicase en físico. Premis/Premios/Awards: - Flor Natural als XXXIX Jocs Florals de Lliçà de Vall amb el poema UN ARC DE COLORS VIUS NIMBA EL SEU CAP.


Poetry Epic All public.

#catalan #catalán #català #poetry #poesía #poesia
0
1.7k VIEWS
In progress - New chapter Every 30 days
reading time
AA Share

PRÒLEG

Estimat lector,


Si està llegint això és que ja té el meu poemari entre mans i l'està a punt de llegir. Com bé sap, el procés de creació d'un llibre, és llarg i es requereix molta paciència: primer cal una idea i per aconseguir aquesta idea cal temps i inspiració. De vegades, una obra triga anys a desenvolupar-se... Doncs espero que aquest procés hagi valgut la pena tan per a vostè com per a mi i es crei entre nosaltres una amistat literària i una font de coneixement innesgotable.


Aquest és l'únic volum del poemari que hi haurà: MACEDÒNIA DE VERSOS fa honor al seu nom, perquè hi ha una ingent quantitat d'estils poètics, de sentiments, de pensaments diferents. No entendrà res si encara no ha llegit a Carner, Riba, Verdaguer, March... Perquè com bé deia el poeta Joan Margarit, en pau descansi, "l'únic a que podem aspirar és a posar un granet d'arena en la història de la literatura per a que continuï creixent. Perquè tot ja ha estat escrit i cap escriptor pot aspirar a ser innovador".


No l'entretinc més i desitjo que disfruti la lectura que tindrà durant setmanes entre mans.


Ben cordialment,


Galceran Tramuntana

Nov. 7, 2021, 10:59 a.m. 0 Report Embed Follow story
0
Read next chapter 1.- Un arc de colors vius nimba el seu cap

Comment something

Post!
No comments yet. Be the first to say something!
~

Are you enjoying the reading?

Hey! There are still 4 chapters left on this story.
To continue reading, please sign up or log in. For free!