naragr999 Nara Garcia

No tothom té el valor de donar la cara a les seues pors, a aquells que el paralitzen i els fan tancar-se en la seua pròpia closca...


Teen Fiction All public.

#insomni
0
4.6k VIEWS
In progress - New chapter Every 30 days
reading time
AA Share

little darkness

No tothom té el valor de donar la cara a les seues pors, a aquells que el paralitzen i els fan tancar-se en la seua pròpia closca. Jo soc d'aquells que mai tindria el valor suficient d'enfrontar-se a ells, com tampoc la meua xicoteta jo.

La meua xicoteta jo només li tènia por a la foscor. Una fòbia molt comuna entre els xiquets, no? Tan ximple que passe desapercebuda quan van començar a fer-li por els llocs tancats. Ja no podia dormir amb la porta o la finestra tancada perquè sinó la "xicoteta foscor" es feia més gran.

A mesura que la meua xicoteta jo va anar creixent les seues pors i fòbies van anar creixent amb ella, com també la "xicoteta foscor" que havia niat en una part molt profunda de la seua ment. Estar a molta altura ja no ho suportava, les paneroles, les abelles i els gossos grans la feien cridar per la por i cada vegada que això succeïa la "xicoteta foscor" s'acomodava més, fins a tal punt que la meua xicoteta jo sabia que mai s'aniria.

Ara que ho he confirmat aqueixa "xicoteta foscor" ha envaït tota la meua ment a tal punt de tindre por fins d'escriure qualsevol cosa per culpa del rebuig, la gent, el carrer, els comentaris, fins a la vida en si em fa por. I com he dit abans soc d'aquelles que mai superaren les seues pors.

Creia que aquella "xicoteta foscor" que creixia en el meu interior era inofensiva, que era la meua amiga, que mai em faria mal. Fins que va començar a orquestrar la meua vida a través de les pors que ella mateixa havia creat.

A tal punt que en la meua ment només cap la idea de no existir.

Es que eres la meua única amiga i algun dia pot ser que aquella xicoteta xiqueta poregosa tinga el valor de fer el que em demanes.

Mentrestant escriuré per a combatre't és l'única cosa que a hores d'ara la meua ment pot suportar.

Oct. 3, 2021, 5:10 p.m. 0 Report Embed Follow story
0
Read next chapter BIG FISH

Comment something

Post!
No comments yet. Be the first to say something!
~

Are you enjoying the reading?

Hey! There are still 2 chapters left on this story.
To continue reading, please sign up or log in. For free!